© 2018 - CGG Ahasverus

1/15
Je kan ons elke werkdag bereiken tussen 9u-12u30 en 13u-16u30
Ik zoek hulp
Ik zoek hulp
Ik ben hulpverlener
Nieuws

Alleen, met twee of het gezin? Hier krijg je meer informatie over de mogelijkheden binnen onze werking.

Meer informatie over onze werking? Klik hier. 

Hier kan je de laatste nieuwtjes lezen. ​

  • Download de presentaties van de netwerkbeurs (2 okt 2019)

  • Lees het persbericht Vaardig Leven (19 nov 2019) 

BERICHT NAAR AANLEIDING VAN DE CORONA-ONTWIKKELINGEN

 

Beste cliënten, beste hulpvragers,

Beste verwijzers,

Beste iedereen,

 

We beleven bijzondere corona-tijden.

 

Dit doet iets met ons allemaal, meer of minder psychisch kwetsbaar.

 

Als Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) Ahasverus blijven we onze dienstverlening verder aanbieden. 

In deze tijden is hierbij hulpverlenend contact via telefoon of beeldbellen natuurlijk dé keuze die we maken. Om mee verspreiding tegen te gaan.

 

Mensen die reeds in begeleiding waren bij ons CGG vóór het corona-gegeven, kunnen blijven rekenen op een hulpverlenend aanbod, nu via telefoon of beeldbellen. Uiteraard altijd in overleg met de hulpverlener(s).

 

Voor andere mensen die in deze periode aanmelden, bekijken we welk aanbod ons CGG kan doen. Dat hangt af van meerdere elementen, waaronder: Welke is uw vraag/nood? Welke is de bezetting die wij zelf in ons CGG ter beschikking hebben (vb. zieken)? Welke is de toestroom van vragen/noden? Enzovoort.

 

Zoals in de brede samenleving elkeen zijn beste beentje voorzet, doen wij dit als CGG ook vanuit onze rol in het zorglandschap. Om samen zo sterk mogelijk uit deze corona-tijden te komen.

 

Van harte,

Jan De Clercq

Directeur

Namens CGG Ahasverus

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese GDPR-wetgeving van kracht. General Data Protection Regulation gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Wij nemen de nieuwe Europese privacywetgeving ter harte. In België is het bewaren van patiëntgegevens reeds langer streng gereglementeerd. Bij CGG Ahasverus staan er al werkwijzen en procedures op punt die de gegevensbescherming garanderen. Samen met andere Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg engageert ons CGG zich tot het verder onderzoeken naar de noodzaak van bijkomende maatregelen in het kader van deze nieuwe wetgeving.