! Verminderde bereikbaarheid CGG Ahasverus gedurende de Kerstvakantie ! 

  • Vrijdag 24/12: tot 15u bereikbaar

  • Dinsdag 28/12 - donderdag 30/12: enkel van 9u-12u30

  • Vrijdag 31/12: tot 15u bereikbaar

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8
Je kan ons elke werkdag bereiken tussen 9u-12u30 en 13u-16u30
Ik zoek hulp
Ik zoek hulp
Ik ben hulpverlener
Nieuws

Alleen, met twee of het gezin? Hier krijg je meer informatie over de mogelijkheden binnen onze werking.

Meer informatie over onze werking? Klik hier. 

Hier kan je de laatste nieuwtjes lezen. ​

  • CGG switchen massaal naar hulp op afstand - artikel De Morgen, 18 juni 2020

  • Presentaties netwerkbeurs - okt 2020

BERICHT NAAR AANLEIDING VAN DE CORONA-ONTWIKKELINGEN

 

Beste cliënten, beste hulpvragers,

Beste verwijzers,

Beste iedereen,

Het ziet ernaar uit dat we aan het opschuiven zijn doorheen de corona-tijden. Vandaar ook dat onze overheden de voorbije weken stelselmatig een aantal maatregelen hebben afgebouwd. 

Als Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) Ahasverus volgen we de evoluties op en stellen onze aanpak bij waar nodig. 

In ons CGG maken we dan ook de doorstart naar het geleidelijk meer en meer opnemen van face-to-face contacten. Er kan echter nog altijd gekozen worden voor (beeld)bellen. Waar we de voorbije 3 maanden vooral hebben ingezet op (beeld)bellen, m.a.w. face-to-face contacten waren een uitzondering, zal het nu eerder andersom zijn. 

We zijn de voorbije maanden met u en voor u aan de slag gebleven, weliswaar op een andere manier, en dat engagement zetten we verder! We vragen uitdrukkelijk aan onze medewerkers, aan onze cliënten, aan iedereen die naar het CGG komt om de (hygiëne)richtlijnen op te volgen, waaronder de 1,5 meter afstand. Laten we samen blijvend ons beste beentje voorzetten doorheen de corona-ontwikkelingen. Bedankt en alle goeds! 

 

Van harte,

Jan De Clercq

Directeur

Namens CGG Ahasverus

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese GDPR-wetgeving van kracht. General Data Protection Regulation gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Wij nemen de nieuwe Europese privacywetgeving ter harte. In België is het bewaren van patiëntgegevens reeds langer streng gereglementeerd. Bij CGG Ahasverus staan er al werkwijzen en procedures op punt die de gegevensbescherming garanderen. Samen met andere Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg engageert ons CGG zich tot het verder onderzoeken naar de noodzaak van bijkomende maatregelen in het kader van deze nieuwe wetgeving.